Smuldrepai går raskt å lage, raskt og steke, kan varieres i det uendelige og er noe de fleste liker. Et fast innslag i våre bursdager er smuldrepai med blåbær, servert lun med vaniljeis
Siden dette er en søndag, som bærer litt preg av at årets første rekemåltid snek seg ut de seine, eventuelt, tidlige timer i går er en kyllingform som virkelig løfter en daff dag til de riktige høyder det eneste rette
Her kommer oppskrift på verdens beste eplekake. Den er enkel å lage og blir alltid perfekt. Du kan også gjøre den ekstra god ved å ha i vaniljekrem og/eller opphakkede nøtter
Som allerede nevnt er den hvite aspargessesongen i gang her i Tyskland. Grønn asparges får man tak i nesten året rundt, men den hvite finnes bare i en kort periode på vårparten, noe som gjør den veldig ekslusiv
Rabarbrakake Nå som det er vår er det rabarbara som er en av de beste råvarene som finnes. Siden jeg har masse rabarbara i hagen, fikk jeg lyst til å lage en kake og jeg kom over denne oppskriften hos Wenches kjøkken i god morgen norge