Oppskriften på disse lavkarbolappene fant jeg på bloggen Kjernesunn Nordkvinne. Lappene smaker ikke helt som ordinære hvetemelslapper og de er litt omelettaktig i smaken, men de er et godt alternativ når man vil ha et mettende kosemåltid
Kjøttbollar til middag i dag, kjempegode. )Ca 30 kjøttbollar i denne porsjonen. 500 g kjøttdeigca 100 g finhakka løkto små egg, ca 90 g20 g finrevet parmesan20 g finraspa valnøtter2-3 fedd kvitløkca 0,4 dl fløteca 15 g krydder
Vanligvis så synes jeg knekkebrød er kjipt. Jeg vil mye heller ha brød. Men som glutenfri så har jeg gått nye veier for å prøve å lage et knekkebrød jeg synes gir meg nogenlunde samme tilfredstillelse som brød
Ingredienser. - 6 egg- 2 dl kokosmel- 3 ss mandelmel- 2 ss jyttemel teff fibra- 2 ss fiberhusk- 2 ss honning- 1 ss bakepulver- Litt himalayasalt (evt havsalt)Slik gjør du
Nydelig kyllingsuppe, jevna med kokt og mosa sellerirot. )1 liter vatn, 2 stk hønsebuljongterningar (til 1 liter vatn)ca 350 g sellerirot, kutta i terningarKokes til sellerirota er mør
Andre pannekakeoppskrifter jeg har prøvd tidligere har enten blitt tykke og tørre eller smakt mer som en omelett, men disse pannekakene ble helt perfekt
Her er en middag som er rask og lage og den kan tilpasses til forskjellige dietter. Spiser du lavkarbo skifter du til lavkarbo pasta laget av erteprotein, spiser du glutenfritt skifter du ut pastaen med glutenfri pasta
Gryterett med kjøttdeig og salat til, enkelt og greit. )400 g kjøttdeig150 g paprika75 g gulløk100 g sellerirot50 g sjampinjong1 boks hermetiske tomater (400 g)2 fedd kvitløk 2 dl fløte1 dl vatn oreganopaprikapulverpeppermixcayennepepperseltinsalt2-3 ss matyoghurtBrune kjøttdeig, ha den over i ei gryte
Raske, smakfulle rundstykker ble dagens lunsj hos meg idag. Jeg har lenge vært nysgjerrig på den nye karbolette bakemiksen til Idun, så da jeg idag passerte Menyen på vei hjem fra byen rasket jeg like godt med meg en pose