Slike lefseruller egner seg godt sammen med andre småretter på et tapasbord, nydelig som en forrett og som her, et lite kveldsmåltid sammen med et glass øl
Hva med å smøre med et par lefseruller til lunsj eller snack mellom lunsj og middag. Jeg har fremdeles en pakke pinnekjøtt igjen, og den tenker jeg å kose meg med langt ut i vinterhalvåret
Etter en opprydning i fryseren fant jeg en pakke med noen tortillalefser og sammen med noen rester fra kjøleskapet ble dette en riktig så god kveldskos
Slike lefseruller er alltid populære enten det er på tapasbordet eller på koldtbordet, de smaker nydelig til en velkomstdrink ellr en cocktail og det er det fatet på tapasbordet som først blir tomt
Legg den første fileten med skinnsida ned, på et stort fat, med litt kant. Gjør det samme med den andre fileten, og legg den oppå den første, med skinnsida opp
spekemakrell anbefales å spise med flatbrød med smør, kalde poteter skåret i tynne skiver oppå flatbrødet, ben og skinnfrie stykker av makrell,og rødbeter
I Weber sin oppskrift brukes det fifty-fifty med kokosmel og bakepro, men siden jeg kun hadde kokosmel tilgjengelig så ble det med det, og det fungerte også veldig bra
I moderne hvalfangst er båtene utstyrt med så gode kjøleanlegg, og kjøttet går så raskt til lands for vakumering og innfrysing, at det hvalkjøttet du finner frysedisken i butikken må regnes som ypperste kvalitet
På Far min sitt kjøkken har vi leika oss med speking i aldringspose ei stund. Sluttresultatet blei så godt at vi gjerne vil dele metoden med alle dei som følgjer oss
Pinnebrød med bollesmak ❤️. Det ble "feiret" med pinnebrød med bollesmak. Neste strikkeprosjekt Nå er jeg snart ferdig med å strikke et par selbuvotter
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.