Kalkun i høstdrakt Ingredienser. Kalkunbryst (800-950g). 3 gulrøtter. 1 løk. 1 fennikel. tørkede aprikoser. marinade. Juice fra 1-2 appelsiner Mat og sånn
Farsert kalkunbryst i skinkeslør Begynn med farsen. Finhakk sjalottløk og hvitløk. Skjær soppen i små biter. Fres sjalottløk og hvitløk mykt og lett gyllent i smøret NRK
Hellstrøms Pinnekjøtt! (for 6 personer). * 3 kg pinnekjøtt (saltet, røkt og tørket). * 1 bunt persille eller gressløk. * 1- 1,5kg kålrabi S U P E R J A N N E
Pinnekjøtt som julemiddag hjemme hos Skarnes Pinnekjøtt som er klart, kjøttet har sluppet knoklene. Pinnekjøtt er noe som hører julemiddager til. Denne gangen ble den ganske tidlig på grunn av besøk fra det store utland LeneHagaSkarnes