Fett til steking (klarnet smør, baconfett, andefett, kokosolje, o. Første gangen jeg laget disse var jeg litt spent på om han skulle protestere fordi de er litt mer "eggete" en tradisjonelle typer som er laget med mel
Dekk en stor langpanne med bakepapir og hell pannekakerøren oppi. (Den minner i allefall om pannekaker, men har litt annen konsistens fordi den er ovnsbakt)
Bland så mel, melk og egg- rør godt. Stek så pannekaker på vanlig måte, men lag dem gjerne på størrelse med det vi kaller lapper/sveler, også skal de være litt tykkere enn norske pannekaker
Bland melk, smør og melblandingenmed egg godt sammen til det ikke er none klumper igjen. Bland mel, sukker, bakepulver, vaniljesukker, natron og salt i en annen bolle
Visp eggehvitene stivt sammen med saltet. Skje i røren ett par pannekaker av gangen i pannen. I bollen med eggeplommene hell i siktet hvetemel og bakepulver
Prikk skinnet på andenmed en spiss gaffel rundt hele for å få sprøere skinn og så fett kan renne av under steking, men pass på å ikke gå gjennom fettlaget
Rør ut maizenna med litt kaldt vann, ha litt av den varme suppen i, og tilsett blandingen i suppen. Strø over godt med hakket vårløk på hver porsjon ved servering-også er det bare å nyyyte
, Gettysburg, Ottawa og den kanadiske sida av Niagara Falls, saman med ungdom frå andreland. Nydeleg kandisk lønnesirup på nydelege kanadiske pannekaker
Bland sammen alle ingrediensene og visp dette til en jevn og glatt røre. Jeg elsker duften av pannekaker på morgenen og jeg liker den spesielt godt med masse frukt og bær
Disse pannekakene kan de fleste spise da de er glutenfri og kan også lett gjøres laktosefri da du kan bytte ut melken med feks soyamelk eller havremelk
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.