Smuldrepaikake med Blåbær, Bringebær og Havregryn / Crumble Pie-Cake with Blueberries, Raspberries and Oatmeal
Kakemilla
Kakemilla
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 4,5 dl havregryn
  • 450 ml porridge oats
  • 1 3/4 cup
  • 1,8 dl hvetemel
  • / 180 ml pl
  • 3/4 cup
  • 220 g smør
  • 1/2 ts salt
  • / 1/2 tsp salt
  • 220 g demerarasukker
  • 3 store egg
  • / 3 large eggs
  • 200 g matyoghurt
  • 150 ml hvetemel
  • / 150 ml pl
  • 1/2 cup
  • 80 ml sukker
  • / 80 ml sugar
  • 1/3 cup
  • 350-400 g blåbær
  • 350-400 g blueberries and raspberries
  • 2/3 av deigen jevnt ut i formen, klem ut med fingrene, og forstek bunnen ved
  • 50-60 minutter til gyllen og sprø på toppen
  • 2/3 er til bunnen,
  • 1/3 til toppingen
  • 2/3 is
  • 1/3 for the topping
  • 2/3 of the dough into the tin and refrigerate the remaining dough Forstek bunnen i 15 min

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.