Heihei lesere. ) Som en etterfølger fra gårsdagens oppskrift, laget jeg den greske retten Gyros, som jeg la oppi de hjemmelagede pitabrødene og hadde hvitløksdressing til
Matbloggen Cupcakes og Tapas — Inspirerende oppskrifter
Da jeg var mindre og var på besøk hos bestemor og bestefar, fikk jeg alltid velge middag minst en gang i løpet av tiden jeg var på besøk, og jeg valgte alltid fisk
Som kanskje noen av dere har fått med dere, kjører de Thai-uker på Rema 1000 i disse dager, med spesielle varer og tilhørende oppskriftshefte, men fordi jeg har et uhelbredelig behov for å gjøre ting på min egen måte, så får dere dette alterativet
Vel, meksikansk og meksikansk. strengt tatt vet jeg fint lite om dette er noe meksikanerne selv spiser noe særlig ofte, men gryten har i det minste en del meksikanske elemener i seg, som chili,jalepenos, fersk koriander og cumin
Det kommer besøk til helga, og da ville jeg diske opp med mine klassiske frokostbrød. Disse lagde jeg kjempeofte før, og har liksom bare blitt til Ingvilds rundstykker
Lyst på noe godt til lørdagskvelden. Hva med disse smakfulle tyrkiske kjøttbollene. Denne retten er definitivt noe av det bedre man kan lage en lørdagskveld, og får den tradisjonelle tacoen til å virke ganske så middelmådig
Jeg bestilte peanøttmel av ren nysgjerrighet fra Iherb for en stund siden, uten å helt skjønt hva jeg kan bruke det til, så da prøvde jeg meg rett og slett på peanøttkjeks=) Disse ble kjempegode, smaker sinnsykt godt sammen med peanøttsmør
Enkel, men good hverdagsrett. Jeg er superfan av taco, og spises det jevnt over minst èn gang i uken, likevel, litt variasjon har aldri skadet noen, og denne vrien er akkurat variasjon nok for meg(man skal ikke tukle for mye med taco
Det er lørdag, sola har strålt så fint hele dagen, og jeg har vært på årets første sykkeltur. ) Dette kvalifiserte til ordentlig "junkfood" aka hamburger
Jeg har endelig, etter flere måneder uten, endelig fått skikk på kamera. Nå er både lader og minnekort på plass=) Første oppskrift ut med det gode gamle kamera, er denne digge hverdagswoken med en kremet karri- og tomat-saus
Denne går rett opp på minefavoritter. Likevel, ved å droppe noen krydder, la andre få dominere og lage en creme fraiche-basert saus, fikk jeg det jammen til
Man tager hva man haver, og noen ganger blir det virkelig suksesst. ). Jeg har et stort tømme-kjøleskapet-prosjekt på gang, og dette ble altså resultatet