Dette er en helt ypperlig måte å tjuvstarte pinnekjøttsesongen på uten å ødelegge juleaftenmiddagen helt (her i huset er det nemlig pinnekjøtt som gjelder på julekvelden)
En av de aller dyktigste jeg vet om innen fagområdet mat og helse, er Jens Veiersted. Etter å ha hørt han fortelle om mørheten man oppnår ved langtidssteking av kjøtt, funket min impulsive side omtrent sånn
Jeg fikk meg forelagt oppskriften på denne klassiske pastaretten for en del år siden, og ble forsikret på det sterkeste om at dette var den opprinnelige, den ekte varianten
De to minste er veldig glade i pasta, og vi har det ganske ofte på menyen. Før laga jeg alltid opp mye saus, som kokte lenge, og frøs ned, men i vinter da det vi oppfattet som trygg mat hele tiden endret seg, begynte jeg å lage 'i full fart'
Du bruker ikke mer enn en halvtime på denne middagen. Innlegget er sponset av Raske Retter. Dette innlegget skriver jeg i forbindelse med Matbloggsentralens utfordring med Raske Retter
Helstekt kalkunfilet stekt i en romertopp, gir deg fantastisk saftig og mørt kjøtt. Her brukte jeg sausen fra gårdagens ribbe, noe som smakte helt himmelsk
Litt på etterskudd, men må jo nesten ha oppskriften her til neste nyttårsfeiring. ) I år feiret vi med gode venner, fordelte matlagingen litt utover, og koste oss veldig