Kyllingihvitvin er en variant av den klassiske franske gryteretten Coq au vin, en rett bestående av hane kokt irødvin sammen med løk, hvitløkog urtekrydder
tykke strimler som brunes, brun også sopp og løk, alt legges i gryten sammen medkyllingen. Denne nydelige gryteretten Coq au Vin er egentlig en høstrett, og man kan godt si den er Frankrikes nasjonalrett, den er svært populær over hele Frankrikeog lages på forskjellige måter fra distrikttildistriktogmedsin egen lokale vin
Populær ognæringsrikrisrettmedkylling eller kalkun, grønnsaker ogi dette tilfellefullkornsris. Variermed blomkål, spinat, erter, eller brokkoliogi stedet for ris kan du bruke quinoa eller bulgur
ha kyllingfilet på bordet og brett ut vingeflippen. Her får du oppskrift på Ostefylt kylling snurret i Proscutto di parma skinke servert med aspargestopper ogAmandine poteter
Rør sammen to egg med resten av pad tai pastaen og ha dette i pannen. Har alltid hatt en forkjærlighet for sterk ogeksotisk mat, og dette ble en innertierogså hos ungdommen
Start med å frese løk oghvitløkilitt smør. Hakk opp kyllingfiletene, og la bitene stå imarinadenminst èn time(minefikk bare stå i et lite kvarter, sulten tok nemlig overhånd)
Fremgangsmåte Skjær kyllingimindrebiterog stek sammen med krydder. Jeg klarte til slutt å lokke han innmed pannekaker, deilige nystekte pannekaker av egg, melk, rugmel og kardemomme med smør og syltetøy på
Skjær kyllingfileeneistrimlerog brun den i oljen og ta dem tilside. Med regnet pøsende ned utenfor og februar-mørket på sitt svarteste, så hjalp det veldig å kunne la seg fange og fortrylle av musikk, sang, skuespillogfantastiske kostymer
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.