En mettende og god suppe er en fantastisk gjestemat, her kan du forberede og lage maten nesten ferdig i god tid før gjestene kommer og kanskje får du mulighet til å sitte med bena høyt og slappe av en stund før gjestene ankommer
Min mormor er ekte sørlending. Oppvokst med rægefiskere og krabbeteiner. Jeg har alltid blitt fortalt at når man lager skikkelig fiskesuppe skal man ha i syv slag fisk
Det tok visst litt tid med dette gresskaret. Men det har vært fint å se på enn så lenge. I dag har jeg faktisk fått lagd både en herlig suppe og noen nydelige muffins
Jeg liker supper, det er noe avslappende og lite formelt knyttet til dem. Det er ikke det at ikke supper kan være formelle, de kan til og med være et mareritt, du skjønner hva jeg mener viss du noen gang har prøvd å spise suppe pent i pent selskap
I helga var det tid for å prøve å finne på noe nytt i matveien. Det ble i allefall til at jeg laget ei suppe, basert på grønnsaker, fiskekraft og skalldyr
Mattradisjonene i Japan skiller seg fra andre asiatiske lands måter å tilberede maten på. Der er de veldig nøye med å bevare råvarenes naturlige smak, også under tilberedningen av matvarene
definitivt ikke så skummel som den ser ut som. Grønn mat skremmer ofte vettet av nordmenn og forbindes med ugress og besk smak, men sånn skal det ikke være