Dette er et spennende og godt alternativ å servere til supper og gryteretter i stedet for brød. De kan også "fylles" og pyntes med all verdens godsaker og brukes som smørbrød
Buljongterninger kan ikke måle seg med hjemmelaget grønnsakskraft. I hjemmelagede supper, gryteretter, couscous, quinoa, bønner, sauser osv osv, smaker det ekstra godt med grønnsakskraft i stedet for fabrikert fjusk
Eg har lova ein blogglesar å legge ut rundstykkeoppskrifta mi. Når det gjeld gjærbakst så er nok ofte framgangsmåten like viktig som sjølve oppskrifta, så eg legg inn nokre tips
Disse havrebrødene er saftige, myke og har masse smak. Gode til matpakkebrød eller til suppe og gryteretter - eller selvfølgelig bare til å ha til frokost, lunsj eller kvelds
Vel, meksikansk og meksikansk. strengt tatt vet jeg fint lite om dette er noe meksikanerne selv spiser noe særlig ofte, men gryten har i det minste en del meksikanske elemener i seg, som chili,jalepenos, fersk koriander og cumin
. Den klassiske Biff Stroganoffen inneholder i sin enkelhet rømme, storfekjøtt, løk, salt & pepper. Tomatpuréen er vel også ganske obligatorisk, så den har også fått være med
dette er såååå mye bedre enn de "naanbrødene" du kjøper på butikken. de fra butikken har ikke sprø skorpe, ikke like luftig som hjemmelaget og ikke minst så er de super seige
Gryterett med kjøttdeig og salat til, enkelt og greit. )400 g kjøttdeig150 g paprika75 g gulløk100 g sellerirot50 g sjampinjong1 boks hermetiske tomater (400 g)2 fedd kvitløk 2 dl fløte1 dl vatn oreganopaprikapulverpeppermixcayennepepperseltinsalt2-3 ss matyoghurtBrune kjøttdeig, ha den over i ei gryte
Norges einaste glutenfrie bakeri. Bakefri gir mange tilbake gleda etter å ha fått diagnosen cøliaki. Her kan du lese eit intervju i E24 med Tove som driv bakefri i Kirk