En litt mer omstendelig versjon av pølser med potetmos, gøy å gjøre ting litt annerledes innimellom. Falt veldig i smak hos liksom-trønderen, storebror spiste bare pølsene, lillesøster som vanligvis elsker potetmos spiste også bare pølsene
En god og enkel hverdagsmiddag, dette er en middag som barna vil elske. Jeg har brukt pastasløyfer av fullkorn, synes det smaker noe bedre enn vanlig pasta, men det er en smakssak
Dett er min aller første hjemmelagde kjøttpudding, jeg har aldri laget det før. Jeg brukte de samme ingrediensene som i matprat sin oppskrift, også tilsatte jeg egne ingredienser til kjøttpuddingen
Etter mange år med prøving og feiling har jeg kommet fram til denne oppskriften og gjøremåten. Cluet er lav temperatur i ovnen sammen med god tålmodighet
"Hjemmelaget" kjøttpudding, godt som pålegg eller middag. . Du trenger til 2 store kjøttpuddinger. 2,5-3kg medisterfarse (lager ikke den selv for Gilde sin er god), 1 stor løk eller 2 små, 1-2 rød paprika