Det startet med honning og akevittmarinert selvfisket ørret, fortsatte med rådyrfilet og kuliminerte altså med denne flotte tallerkenen basert på det beste kjøttet fra skogens konge
Indrefileten ligger under ryggmargen og er det mest eksklusive du kan by på. Server det lekre kjøttet med hasselbackpoteter, sopp, asparges og en god viltsaus
HELSTEKT INDREFILET AV ELGMED BAKTE GRØNNSAKER OG VILTSAUS. Det er så deilig med fri nå, bortsett fra noen løpeturer blir det mye avslapping og tv - noe jeg sjelden gjør ellers
Og det ble mottatt med mye "mmm" begge gangene og "kan jeg få skje til sausen. Begge gangene serverte jeg med hasselbakte poteter, den ene gangen med en smør og hvitløksblanding og den andre gangen med smør og ost på
Kanskje dette frister til middag helga som er rett rundt hjørnet. #indrefiletavsvin #svinekjøtt #svinefilettilbehør #fløtegratinertepoteter #fløtegratinertesøtpoteter #glutenfri #melkefri #laktosefri #lindastuhaug #middag #middaginspirasjon #mat #sunnmatblogg #søtpotetoppskrift
Servér indrefileten i skiver med den kremede soppen, hasselback poteter og en frisk grønn salat. Renskjær fileten for sener og hinner med en skarp kniv
Serveres med fløtegratinerte poteter og gulrotpure. Del en smakfull oppsrift med dine venner. 600 g indrefilet av reinsdyr. Relatert 600 g indrefilet av reinsdyr
Øvelse gjør mester heter det og her har jeg laget en viltsausmed mye smak og fri for klumper. Det er også viktig å vente med å smake til med salt til slutt, da flere av ingrediensene inneholder salt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.