Når svinefileten fylles på denne måten blir den saftig og velsmakende, særlig med såpass mye urter, og så ser det så innbydende ut, man spiser litt med øynene også
Legg svinefileten oppå. Pakk sammen rullen, og legg den i ei ildfast form med litt olje i bunnen. Skjær ei lomme i kjøttet, legg i skiver av brie, litt soltørka tomat og revne basilikumblader
Som tilbehør kan du for eksempel prøve våre grillede oregano- og parmesantomater , potetpuré medtimianog hvitløk eller du kan ta en titt i vår del for grønnsaker, salater og poteter for inspirasjon
B. a. c. o. n. s. u. r. v. i. e. f. l. t. y. m. d. P. b. 1. 4. 0. 2. 5. k. 9. K. g. S. (. ). H. ,. ø. D. j. å. p. E. -. h. ê. z. 3. ♦. I. &. G. L. 6. 8. 7. æ. T. /. R. ♥. Ø. #. M. ". J. @. W. w. V. '. x. A. N. U. O. F. Æ. Y. K a
Legg den andre delen av svinefileten på toppen, og krydre med hvitløkpulver, salt og pepper. Fusilli med Chorizo og tomatsausStøtt kinesisk industri, spis torsk fra Norge
Her ble svinefileten servert med nydelig soppsaus, risotto med tomatbiter og chili- og mangosalsa. Lag et lite snitt på langs på begge filetene og fyll dem med fersk timian
Dryss på urterog godt med pepper. Urter (tørkede eller friske, e. Smak til med salt og pepper. Putt så ostestengene inn i fileten og brun fileten på alle sider på en stekepanne før steketermometer settes inn i midten av fileten og fileten legges i forvarmet stekeovn
I. n. g. r. e. d. i. s. t. l. k. j. ø. H. f. a. v. c. 7. 0. m. B. 5. o. p. y. P. U. (. ,. ). u. 1. /. 2. 6. h. 3. S. T. b. æ. å. D. K. L. V. 4. -. ". g r. d l
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.