Jeg (Grete) har vært med på å lage hjemmelaget sylte av grisehode til jul siden førskolealder. Grisehodene er imidlertid ganske variable i forhold til mengde kjøtt og derfor så bruker vi en blanding av grisehodekjøtt og annet kjøtt
Kok til kålen er fint mør. Skal du servere kålen til and, er andefett fint å bruke. Smak til med salt. 1. Kutt rødkålen i fine strimler og grovkutt eplene
Kok opp en saltlake. Tenk så hyggelig å gi bort i gave, eller servere til sultne gjester. Laget to store sylter i helgen og tenkte å dele det med dere så kanskje flere tør å prøve seg
Steik med den sida som skinnet satt på ned, og steik til fisken nesten er gjennomsteikt. Lag smørsausen ved å koke opp eplesaft, ta kjelen til side og piske inn kaldt smør i terninger
Først må jeg bare takke Tore (nabo) for jobben han har hatt med stell og mating av 5 griser siden i sommer, for at vi og flere andre familier skal få gleden av økologisk, beitefora gris til jul
Den passer til biff av okse, elgbiff og svinebiff. Hell i vann og fløte og kok til alt er mørt. Ha sausen tilbake i kjelen og smak til med litt salt og pepper
- Avkjøles til romtemperatur, før den skal stå en time i kjøleskapet og bli skikkelig kald. Arne Brimis sjokolademoussekake er en mektig og god moussekake
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.