Hjemmelaget majones lager du raskt med en stavmikser. Det er viktig at alle ingrediensen har samme temperatur, så la egg, sennep, eddik og olje stå i romtemperatur ca
Mange sier det er lett å lage hjemmelaget majones, men jeg synes ikke at det er lett. Jeg må mange ganger bruke flere forsøk, men jeg tror jeg har funnet ut en teknikk som fungerer for meg
Hjemmelaget majones. 04. 02. 2016 kl. 10. 40 i. Dressinger. Ingen kommentarer. Majones er utrolig godt, og hjemmelaget er enda bedre Hjemmelaget majones er enkelt å lage, men nå er det nå en gang slik at alt er enkelt når man har gjort det noen ganger
Jeg må først være ærlig og si at jeg har aldri vært en stor majones fan. Jeg kjøper i hvert fall aldri tuber med "ekte majones" basert på soyaolje og krydret med både sukker, fargestoffer, konserveringsmiddel, fortykningsmiddel, og surhetsregulerendemiddel (uff, det var mange midler)
For oss som ikke kan spise hvitløk er aioli et stort savn. Vårløken gjør at denne majonesen smaker litt som en aioli, og parmesanen gjør den veldig fyldig og smakfull
Innimellom ser jeg på matprogrammer, og en av favorittene er unektelig de danske brødrene Price. De gjør enkle ting, er akkurat passe arrogante, jålete, og fulle av humor , og bruker rikelig med smør
Det perfekte tilbehør til alt av fisk, kylling, egg, dressing i salater og som dip. Dette er noe helt annet enn den majonesen du får fra Mills, som inneholder Soyaolje, vann, eggeplomme (5 %), eddik, sukker, salt, fortykningsmiddel (guarkjernemel, xantangummi), konserveringsmiddel (kaliumsorbat, natriumbenzoat), surhetsregulerende middel (sitronsyre), aroma og fargestoff (betakaroten)
Det er jammen ikke vanskelig å lage sin egen majones om man har en kjøkkenmaskin. Det eneste du må passe på er at alt du har i majonesen har samme temperatur
Majones er lett å lage selv, så lenge du tar hensyn til et par ting. Husk at alle ingrediensene du bruker er romtemperert hvis ikke kan den skille selv
Enhver lavkarboentusiast med respekt for seg selv må lage sin egen majones. Nå er ikke jeg lavkarbo-entusiast, men jeg har kastet meg på lag-din-egen-majones-bølgen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.