Italienske kjøttboller med vin- og tomatsaus, gresk potetsalat med fetaost
Torilds mat
Torilds mat
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 18 små kjøttboller
  • /4 personer
  • 180 grader 40 minutter
  • 2 brødskiver
  • 1 dl melk
  • 1 liten løk
  • 1 fedd hvitløk
  • 2 ss olje til steking
  • 400 g karbonadedeig
  • 2 ss nyrevet parmesanost
  • 1/2 ts revet muskat
  • 1 ts salt
  • 1/2 ts pepper
  • 1/2 dl olje til steking
  • 3 dl tørr hvitvin
  • 1 boks hermetiske tomater
  • 1 ts salt
  • 1/2 ts pepper
  • 2 ss sukker
  • 2 basilikumblad
  • Greskinspirirert potetsalat:kokte, små kalde poteter til 4 personer, delt i 4 biter
  • 1 vårløk i skiver 1/2 cm
  • 1/2 liten løk (gjerne rødløk) grovhakket

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.