Ingredienser. - 6 egg- 2 dl kokosmel- 3 ss mandelmel- 2 ss jyttemel teff fibra- 2 ss fiberhusk- 2 ss honning- 1 ss bakepulver- Litt himalayasalt (evt havsalt)Slik gjør du
Kan lages melkefri også, bare bytt ut smøret. Denne røra gir ca 10 stk vafler. Ingredienser. 2 store egg1 dl glutenfritt mel (jeg brukte schär)0,5 dl jyttemel teff fibra40 gram meierismørCa 7 ss tagatesseCa 2 dl soyamelk (alpro)1 ss fiberhusk
Faktisk utbrøt en av mine gjester - etter å ha gumlet i seg et stykke ostekake i rekordfart. For tiden ekseprimenterer jeg med mye glutenfri mat, siden jeg ønsker å kunne tilby glutenfritt til de av våre gjester som ønsker det
En av mine favorittpålegg er brun gjeitost. Jeg elsker boller, så og si av alle slag. Men de du får kjøpt i butikk, er fulle av hvetemel, smør og sukker
This is my life - Det handler om å ta vare på seg selv..