Det er endelig lørdag, og denne gangen har jeg en skikkelig digg frokost å komme med. Jeg har faktisk laget røra ut fra samme oppskrift som proteinrundstykkene mine, men har tilsatt litt banan og melk for å få mer søtning og mer riktig konsistens
Disse er skikkelige kingsize, "fluffy" og digge hamburgerbrød. Nei, da setter jeg heller pris på hjemmelaget og vellaget og ikke minst næringsrike alternativer
Og burger er absolutt ikke det værste du kan putte i deg. Altså ikke vann, salt og fett. Litt ost og bacon synes nå jeg det skal være plass til nå og da, men alt med måte
Desserten er inspirert av "Hoffdessert", der krem, marengs og sjokoladesaus legges lagvis. I denne ripsdesserten er det krem, vaniljekrem og marengs som legges lagvis med ripsbærene
) Kakebunnen er inspirert av Angel Food Cake og glir lett ned halsen. Den er både saftig og myk. ) Vi serverte kaken til gjestene våre i dag (besøk fra Oslo) og de syntes kaken var aldeles nydelig
Håper dere har det bra og er klare for ta fatt på det nye året. Jeg starter året med sunne og gode fullkornspannekaker som er glutenfrie, sukkerfrie, proteinpakkede, og ekstremt enkle å lage
Jeg har allerede advart dere om at i forbindelse med ferdigstilling av onlineprogrammet Din sunne Livsstil så kommer det til å komme en oppskriftboom på bloggen i dagene framover
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.