Jeg er i skikkelig bakemodus om dagen, så i dag ble det sjokoladekake med en deilig dumlekrem. Dette er nok en kake som faller veldig godt i smak for både små og store sjokoladekake elskere
Rør inn sjokoladen. Ta av varmen og smelt sjokoladen i blandingen. -)75 g mørk sjokolade100 g revet kransekakemasse2 eggeplommer2 eggehviter½ dl melis1½ ss kakao400 g mørk sjokolade2 dl kremfløte2 dl seterrømme eller crème fraîche¼ dl melis1 dl sterk kaffe2 ss konjakk (kan sløyfes)50 g smørSmelt sjokoladen. 75 g mørk sjokolade. 400 g mørk sjokolade
Avkjøl bunnen og lag sjokoladekremen. Smelt smør og sjokolade over vannbad eller i mikroen. 200 g lys eller mørk kokesjokolade. 200 g lys eller mørk kokesjokolade
Sjokoladekake. Sjokoladekrem. Smelt sammen kokesjokoladen med kaffe over vannbad. Tilsett den smeltede sjokoladen og kaffe blandingen inn i blandingen av melis og smør og pisk godt
Jeg ELSKER sjokoladekaker, og er alltid på jakt etter nye varianter. Kaken er en ekstra mørk sjokoladekake uten melk, fylt med peanøttfrosting og «Smil» ganache