Legg på tomater i skiver og bacon. Skjær tomater i skiver. Herlige smaksrike smørbrød ✿. Ta ut avocadokjøttet, mos det grovt i en skål med en gaffel og krydre med litt salt og pepper
Nå blir det grisete jobb med å skille tomatkjøtt og frø. Dette gjøres ved å skjære et snitt på kryss i hver tomat og senke dem ned i kokende vann i et par minutter
Krydre fisken med salt og pepper og legg filetene i en ildfast form med olivenolje. Spis retten som dette eller velg tilbehør etter smak - hva med røstipoteter, ris, quinoa
Det er sausen av tomaterogkapers som gir den kraftige, gode smaken. Hold den varm (jeg dekker fatet med alminiumsfolie og legger noen rene kjøkkenhånduker over der igjen, så holder de varmen godt)
Tilsæt bouillon, Milda fløde, tomatpure, hakkedetomaterog sambal oelek og lad suppen komme i kog. Brun det hakkede oksekød (eller andet kød) i en stor gryde og læg det til side i en skål, når det er færdigt til senere brug
Spicy tomat og linsesuppe med oste quesedilla til. Gjenta det samme med de to siste tortillaene. Det ble suppe i dag igjen, jeg synes suppe er veldig godt og spesielt nå som det er så kaldt ute, lagde oste quesedilla til
Mange forbinder nok fylte tomatermed varmebehandla tomater som er fylt og gratinert med ost på. Men desse er fylt med en frisk og krema blanding med masse sommersmak
Dette gir en herlig smak sammen medtomater som er langtidsvarmet sammen med olje og krydder. Du kan nok lage de på høyere varme og kortere tid, men dette må du nesten eksperimentere med selv
Jeg har brukt småtomater delt i fire, men det går godt med vanlige tomater delt i biter, har du ikke aspargesbønner, kan du bruke vårløk eller asparges
Ok, noen ting er helt forutsigbare – tomater, aubergine, squash, flatbønner, agurk og en rekke andre grønnsaker som er for basisvarer å regne i tyrkiske kjøkken er å få tak i året rundt, kun kvaliteten varierer med sesongen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.