200 grader
Smør 4 former med smør og dryss godt med grilljermel slik at hele formen er dekket. Pisk så fire eggehviter til de er helt stive. Bland dette forsiktig inn i ostemassen. Ha dette i de fire smurte formene. Bank formene litt i bordet slik at eventuelle luftbobler forsvinner. Sett formene i ovnen og senk med en gang temperaturen til 180 grader La stå i 20 minutter Server med en gang.
♥ Lager du ostesuffle i porsjonsformer , kan steketiden reduseres til 20-25 minutter. ♥ Lager du ostesuffle i porsjonsformer , kan steketiden reduseres til 20-25 minutter
Fra I know how to cookJeg er ikke helt sikker på om jeg har smakt ostesuffle noen gang, men jeg har sett bilde på bilde med lekre suffleer, og det ser unektelig ustoppelig godt ut
Her en oppskriften på en god gammel rett, nemlig ostesuffle. Den er en rett som har gått litt av moten, og det er synd, for ostesuffle er en veldig enkel og lettlaget rett
Oppskriften holder til 4 personer. 7 dl helmelk 1 ss smør 2 toppet ts JBKM (evt. ca 125 g hvetemel)1 strøket ts muskat salt 200 g jarlsberg, revet 5 egg Lag hvit saus ved å koke opp helmelk og smør, og ha deretter i JBKM og rør godt rundt
Heisann. Som lovt kommer nå oppskriften på ostesuffléen jeg snakket om på lørdag. Dette er en av livrettene mine, så denne kan jeg med hånden på hjerte anbefale som en goood og smakfull middag
Heisann, håper dere hat hatt en fin uke så langt. Gikk meg en tur i går og lagde sufflet eller formen omelett som Hobbykokken kaller det, tok utgangspunkt i hans oppskrift byttet bare muskatnøtt med chipotle og Jarlsberg ost med Mozzarella ost
Har dere smakt ostesufflé før. Det er helt utrolig godt, også så enkelt. Det er nesten som en litt mer avansert versjon av omelett, men smaken er tusen ganger bedre
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.