Et glass med hjemmelaget salt karamellsaus er også fin å gi bort i gave. Kok opp kremfløten i en annen kjele og hell den varme fløten litt og litt i kjelen med karamellen
Da passer det kjempe godt med en deilig karamellsaus. Det som er viktig med denne oppskriften, er at du ikke lar sukkeret bli for mørkt, heller for lyst enn for mørkt
Etter den er avkjølt løsner du den med en kniv. Hell røren i en rund kakeform (22 cm i diameter) kledd med bakepapir i bunnen. #kake #dadler #daddelkake #daddel #sukkerfri #sukrinmelis #sukringold #festimunnen #godt #krem #jordbær #dessert #koserseg #martehopstad 150 gram dadler
I dag hadde jeg så lyst på is medkaramellsaus. Den er jo lagd av vanlig raffinert sukker, så da måtte jeg jo bytte det ut med en eller annen form for søtning
Oppskriften er hentet fra en fransk kokebok med basisoppskrifter med navnet. fløte, fløtekaramell, havsalt, hjemmelaget karamell, hjemmelaget karamellsaus, Karamell, karramellsaus, maldonsalt, margarin, melis, smør
Jeg vet det finnes ferdig karamellsaus i butikken og det hender jeg bruker den dersom jeg enten ikke har nok tid eller kremfløte tilgjengelig til å lage min egen
Med litt kjærlighet og tid så er det enkelt å lage en hjemmelaget karamellsaus. Har en samling med mugger fra min bestefar som var verdensmester i bartending
-)I dag har jeg laget karamellsaus, nam nam. -) Jeg har laget det for å ha det i en karamellkake jeg skal bake, men karamellsaus er også nydelig på vaniljeis
La den avkjøle i ovnen med døren på gløtt. Denne nydelige pavlovaen var festens «voksenkake» og var en deilig blanding av sprø marengs, myk krem, søte bananer, syrlig og frisk pasjonsfrukt, mild kokos og en syndig god karamellsaus
Start medkaramellsausen (og den må gjerne lages dagen i forveien). De kan serveres med hva du måtte ønske, de er supergode med syltetøy, bær, melisdryss osv
Her er supermatforbarn sin plommedessert. Bland sammen med skjeAnrett i noe pent og nyt. O)Oppskrift Plommegrøt med gojibær1 liter rensede plommer3 ss palmesukker evt. annen søtning1 ts ekte vanilje2 ts fiberhusk15 dråper stevia med vaniljesmak2 never bløtlagte gojibærKok forsiktig opp plommene med en liten dæsj vann i bunnen for at det ikke skal svi seg. Rør godt og la det hele stå og kjøle seg ned til den er lunken og serveringsklarKremet karamellsaus1,5 dl yoghurt naturell eller kokoskrem1 ss yaconsirup8 dråper stevia med hasselnøttsmak eller annen stevia eller søtning
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.