Men de fleste av oss trenger kanskje ikke de mengende vi spiser, også opptar de tradisjonelle brødmåltidene plassen til mat vi faktisk spiser for lite av
Har du lyst til å få tilsendt en uke av mitt onlineprogram - GRATIS kan du lese om dette HER Nøkkelen til et vekttap ligger nemlig ikke bare i hvor mange kalorier du spiser, det handler også om å gi kroppen nok næring
Tjohei. Jeg skrev tidligere i uka at jeg skulle komme med noen tips til hvordan du kan få til gode og sunne matretter samtidig som du unngår de dyreste ingrediensene, så her er noen matvarer jeg mener man alltid burde ha i kjøkkenskapene
For lite mat i den forstand at maten de spiser inneholder for lite næring. Når jeg lager kostholdsplaner til mine kunder kjører jeg alltid en analyse på det kostholdet de har per i dag
Fiber Gode bruksområder Smak Jeg spiser dem ikke fordi de er proteinrike, kalorifattige eller inneholder Omega 3. For dem som spiser lite eller ikke noe fisk er chiafrø et godt andrevalg, men chiafrø er ikke en fullverdig kilde til omega 3 for mennesker. 100 gram chiafrø inneholder faktisk over 400 kalorier, men nå må vi huske at vi ikke spiser 100 gram, vi spiser ca
Matvarer det går mye av er i hvertfall karbonadedeig og masse friske grønnsaker. Greit å hamstre litt karbonadedeig når det først er 50% på kjøttet fordi det "går ut på dato i morgen"
Når folk tenker på salat, så tenker de ofte rapidsalat eller isbergsalat. Begge typer er sprø og fine, og jeg bruker dem ofte selv i en frisk salat, men ønsker du å få i deg mer næring så er spinat den typen du bør velge
Spiser du nok fisk. Her har du en enkel oppskrift. 05. 11. 2014 kl. 08. 45 i. Oppskrifter. Ingen kommentarer. Jeg er så heldig som bare kan sette meg i en liten båt når jeg er hjemme å kaste ut snøret for å skaffe meg en luksuriøs middag
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.