Denne kaken ble utrolig saftig med en fantastisk smak av appelsin, hasselnøtt og sjokolade. Hell Ganache midt på kakenog smør det utover mot kanten med en kniv eller slikkepott helt til det begynner å renne over kanten
Denne kaken ble utrolig saftig med en fantastisk smak av appelsin, hasselnøtt og sjokolade. Pynt kaken Hell Ganache midt på kakenog smør det utover mot kanten med en kniv eller slikkepott helt til det begynner å renne over kanten
sett det til siden pisk fløte appelsinlikørog vaniljeessens i en separat bolle til det dannes myke topper legge en marengsbunn på ett fat dekk den forsiktig med halparten av smørblandingen
Jeg har ventet et helt år for dette mange ganger tenkte på å lage den, men noen ganger er det verdt å vente på noen spesielle ting… Jeg deler oppskriften med dere og håper at du også vil gjerne prøve den kanskje denne påsken Dette er en type kake som er ofte forberedt og sammen med mange andre kaker plassert på bordet for familien og venner å feire påske
Denne oppskrifta er til 30 muffins eller ei kake på langpanna. Rør saman 6 dl sukker og 6 egg. Bland 10 dl mjøl, 6 ts bakepulver, 3 dl appelsinjuceog 3 ts vaniljesukker, og ha oppi eggedosis og smørblandinga. 3 dl appelsin
Ha en strålende førjulsdag videre. Mens kaken avkjøles presser du saften ut av den andre appelsinen din og blander med melis til du får en jevn og fin melisglasur
Pynt deretter kakenmed friske bær, jeg brukte jordbær delt i to, bringebær og amerikanske blåbær. Men da jeg fikk denne servert av en god kollega, snudde det min kakeverden (og alle andre som fikk en del av denne)
visp kremfløten sammen med kakao og melis. En herlig sjokolade fristelse med sprø Daim i kremen. D bunnen kan du lage dagen før og bare oppbevare den i kjøleskap
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.