Horn med ostogskinke er elsket av store og små, en god gammel klassiker som aldri går av moten. I dag bakte vi disse ogkoste oss til lunsj, vi var gode og mette lenge etterpå
I går så fikk jeg så utrolig lyst på horn med ostogskinke i helgen og boller, så i går kveld blei det skoleboller og i morges når jeg stod opp begynte jeg å bake horn med ostogskinke
Legg på biter av skinkeogost på den bredeste delen. Start med å varme opp melk og smør i en kjele. Løs opp gjæren i melkeblandingen og rør til den er helt oppløst
Igår ble det litt impulsiv baking av horn fylt med skinkeogost. Fyll skivene med ostogskinke eller annet ønsket fyll og rull kanten innover mot spissen
Fordel skinkeog revet ost på spissene. Form hornog legg dem på stekeplate med bakepapir. Nå passer det med noe som er lett å lage og godt og praktisk å ha med i sekken på skitur i vinterferien
Ønsket fyll, her har jeg brukt Banan,melkesjokolade,nonstop,ostog pepperoni. Horn kan man fylle med alt mulig godt, søtt eller salt, og faller som regel i smak hos de aller fleste
Vel vitende om at gjærbakst er veldig populært, og at de liker hornene mine godt, bestemte jeg meg for å ta utgangspunkt i oppskriften på luftige hornog fylle dem med ostog kylling
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.