Dette må være den beste pizzaen jeg har spist, siden jeg startet på lavkarbo. Himmel, så godt. Tynn, sprø og god bunn, ikke "omelett-aktig" og fullstendig mulig å spise "for hånd"
Hamburger fylte lavkarbo rundstykker til middag. Hamburgeren stekes rett inni de gyldne lavkarbo rundstykkene, og fyllet blir en overraskelse på et hvert bord
)Originaloppskrift fant eg her på Lenes lavkarbo. Fløtegratinerte blomkål, nydelig tilbehør til kjøtt. 1 blomkålca 150-200 gram baconca 1 pakke fløtelitt ost til toppingKutt bacon i småbita og steik sprøtt
Detter er en rett med det eg fant i kjøleskapet. greit å få tømt litt av og til. )ca 250 g sellerirot, kutta i tynne stavar 1/2 gulløk, ca 75 gca 150 g bacon, kutt i små bitarca 3-400 g kjøttdeig150 g sopp, kutt i passe bitar3 fedd kvitløk, finkutt eller bruk presse2,5 dl fløte150 g creme fraiche100 g smøreostsalt og pepper (evnt anna krydder)smør til steikingost til toppingServeres med en god salat
Nydelig grateng. ) Sellerirota gjer gratengen fyldig og god. 2 pk kremfløte300 gram sellerirot300 gram bacon3 fedd kvitløk - finhakkes1 pk brokkoliblandinglitt pepperMasse ost til toppingKok kremfløten ca 15-20 minutt åleine, for at den skal tjukne litt
Mange av de som har gått fra et tradisjonelt kosthold til lavkarbo savner “gode gammeldags” bakst som er luftig og deigete – slik som høykarbo “hvetemelstyle” bakst er
Lavkarbo brødbakst er så utrolig mye enklere enn vanlig tradisjonell bakst. Ingen forheving og etterheving - bare rør sammen alle ingrediensene og stek
Lavkarbo pannekaker. Minstemannen min elsker pannekaker. Første gangen jeg laget disse var jeg litt spent på om han skulle protestere fordi de er litt mer "eggete" en tradisjonelle typer som er laget med mel
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.