7 plater gelatin, bløtlegges i 5-7 min. 2 dl mandler, skållede og hakket. 2 beger kremfløte. 1 dl sukker. noen dråper mandelessens, smak deg frem det er viktig så det ikke blir for mye
Etter nylig å ha vært i Tyrkia, ble jeg inspirert av den deilige maten jeg fikk servert. Synes bla at Haydari var veldig godt, og det er noe jeg kommer til å lage endel til grillmat i sommer
Som dere kanskje har fått med dere har jeg startet en ny serie med innlegg her på bloggen. TAPAS heter serien, og består av retter og oppskrifter som vi bruker på kjøkkenet
Denne uken er spesiell, for på fredag feirer vi Norges nasjonaldag og da må man jo servere noe godt. MandagKyllingvinger ala familien JenssenTirsdagFiskeburgerOnsdagBlomkålsuppeTorsdagPasta med sopp og skinkeFredag 17
Som liten likte jeg ikke poteter og jeg husker at jeg lette rundt i gryta etter den minste poteten eller fikk lov til å ta en halv, for potet måtte jeg spise