Mine Favoritter

Mine Favoritter

Mine Favoritter
Mandelpudding med rødsaus!

Mandelpudding med rødsaus!

7 plater gelatin, bløtlegges i 5-7 min. 2 dl mandler, skållede og hakket. 2 beger kremfløte. 1 dl sukker. noen dråper mandelessens, smak deg frem det er viktig så det ikke blir for mye
Dipp med blåskimmelost

Dipp med blåskimmelost

I kveld koser vi oss med grønnsaker og dipp, og disse gode ostechipsene. Blåskimmelost er en favoritt, og oppskriften på denne har jeg fått fra vg
Dipp i matpakken gir 5 om dagen

Dipp i matpakken gir 5 om dagen

Den er rik på flerumettede fettsyrer, E- og B-vitaminer samt folinsyre som er med på å bygge opp kroppens motstandskraft
Paprikadipp

Paprikadipp

Ingredienser. 3 stk røde paprika. 1 dl skyr naturell/mager kesam/naturell yoghurt. 1 stk løk. 2 båter vitløk
Snack; Salt nøttemiks, agurk og dipp

Snack; Salt nøttemiks, agurk og dipp

▼ . 2010. (140). ► . desember. (11). november. (23). oktober. (43). Smoothie med bringebær. Mørk brownie. Dagen lavkarbo mat
Haydari, tyrkisk dip

Haydari, tyrkisk dip

Etter nylig å ha vært i Tyrkia, ble jeg inspirert av den deilige maten jeg fikk servert. Synes bla at Haydari var veldig godt, og det er noe jeg kommer til å lage endel til grillmat i sommer

TAPAS: Yoghurtdip m/ mynte

Som dere kanskje har fått med dere har jeg startet en ny serie med innlegg her på bloggen. TAPAS heter serien, og består av retter og oppskrifter som vi bruker på kjøkkenet
Kylling satay med nudlesalat

Kylling satay med nudlesalat

Endelig har jeg funnet en god oppskrift på satay. Kylling Satay er nasjonalretten i Indonesia og lages i flere varianter i Asia
Kyllingsalat Balsamico

Kyllingsalat Balsamico

Dette er min favorittsalat om dagen. Kyllingsalat med revet mozzarella ost og en smakfull balsamicodressing
Meny forslag for uke 20

Meny forslag for uke 20

Denne uken er spesiell, for på fredag feirer vi Norges nasjonaldag og da må man jo servere noe godt. MandagKyllingvinger ala familien JenssenTirsdagFiskeburgerOnsdagBlomkålsuppeTorsdagPasta med sopp og skinkeFredag 17
Maldonsaltet Amadinepoteter

Maldonsaltet Amadinepoteter

Som liten likte jeg ikke poteter og jeg husker at jeg lette rundt i gryta etter den minste poteten eller fikk lov til å ta en halv, for potet måtte jeg spise

Eggost (Vest-Agder)

Konsmo Bondelag slår et slag for eggost. Dette er en lokal sørlandsdelikatesse som passer godt til lefse og potetkake
Stekte franske poteter

Stekte franske poteter

1-1,5 kg Amandine poteter. 3 ss hakket dill. 50 g smeltet smør. 2 ss Maldon salt. 1 ss paprikapulver. 6 hele hvitløkfedd, ikke ta av skallet