Passer perfekt sammen med riskrem. Lag rødsausen selv – det blir mye bedre. Rødsaus er en klassiker, men jeg synes ikke den du får fra pose smaker noe som helst
Nesten akkurat som gulost med nugatti. Her med choco og mandelmelk. Nytes med sukrin gold og en dæsj Onos bringebærsyltetøy (eller annet syltetøy uten tilsatt sukker - evnt friske blåbær/bringebær)
Disse ingrediensene må trenger du for å lage semulepudding med rødsaus. Her er det vel ikke stort annet å gjøre enn å ha semulepuddingen i ei skål og servere med rødsaus
Alt med måte selvsagt, men et lite dryss i müslien, smoothie eller bakst kan være et fint tilskudd. Så hvis savnet etter en deilig skål med yoghurt blir for stort, kan du røre sammen denne herlige pudding-saken i stedet
Så i dag har jeg laga rød saus, sånn at vi kan kose oss med riskrem i mårra. Ha potetmelet i et glass med lokk og ha i litt vann, rist til melet har løst seg opp
Start med å blande melk, fløte og maisenna i en kjele. Visp lett sammen egg og tilsett dette til fløteblandingen sammen med grovhakkede mandler og eventuelt
Sammen medmandelpudding og gele med vaniljesaus og for ikke å snakke om sviskegrøt, var semulepuddingen en trofast sliter på søndagsmenyen i mange hjem
Av og til er det kjempegodt med dessert. Klem bærene litt slik at mest mulig av saften blir med. Semulepudding er dessert jeg husker fra min barndom, og som mine barn igjen også syns smaker godt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.