Sjokolademousse. Jeg skrev om denne for leenge siden (Her). Det er en kjapp, liten greie som er enkel å lage, nydelig og kan brukes til mye forskjellig
La kjøttet ligge framme til temperering ca 1 time før tilberedning. Varm stekeovnen til 175 oC. Ha alle ingrediensene til kryddarpasta i en stor morter og knus til en grov
Helstekt mørbrad med stuet sjampinjong, fløtesaus og sprøstekte poteter. Jeg pleier sjelden å lage noe av hele kjøttstykker, men i høst var det tilbud på forskjellige oksekjøtt-stykker så jeg kjøpte en haug og frøs ned
Innbakt svinefilet til middag i dag, i enden på ei fryktelig hektisk uke. Jeg brukte (nok til 3). 1 indrefilet av svin ca 600 gramsalt, pepper3 plater ferdig butterdeig (fra frysedisken)150 gram bacon i terninger (smårettbacon)1 rødløkca 1 1/2 dl fløte1 ts tomatpurè2 egg1/2 ts tørket timianJeg valgte å lage 3 innbakte filetbiter, i stedet for en stor, denne gangen
Det er høst og lammesesongen er endelig i gang. I går ble det lammeskank med ny smaker. Alltid gøy å prøve nye smakstilsetninger, og sannelig fikk jeg ikke prøvd ut trykokeren også
Mine ble i litt faste i fisken, noe jeg antar kommer av at det var en del grovt mel og frø i blandingen, men de rett fra ovnen med litt brunost og et glass melk, saftig som en deilig vannmelon en varm sommerdag
Karamellkake i langpanne. Det var nylig juletrefest i barnehagen, og jeg meldte meg som kakebaker. Jeg tenkte at halvparten kom til å bake langpannekake med sjokolade eller brownies, så jeg måtte finne på noe annet
mandag 19. september 2011. Grove rundstykker med kesam. Søndag, ofte en lat dag for oss. Vi tasser rundt i pysjer og koseplagg til langt på dag, ser på tv eller leker med lego