Mine Favoritter

Mine Favoritter

Mine Favoritter
Risboller/ristopper

Risboller/ristopper

Nydelige og et must til jula, mine er nesten spist opp alt. o). Jeg bruker nok litt mindre pusset ris da jeg liker å ha de fulle av sjokoladen
Tøffelhelt

Tøffelhelt

Nå som tærne snart skal ut av kjipp-kjappene og inn i sokker og varmende futteraler, tenkte jeg det ville være smart å legge ut en oppskrift - for de som digger det - på varmende tovede tøfler
Innbakt svin med sursøt saus

Innbakt svin med sursøt saus

Tid. 30 minAntall. 2 porsjoner. Ingredienser. 300-350 g svin . Salt og pepper. Ca 2 dl olje til frityr (rapsolje)Frityrrøre
Frityrstekte kongereker

Frityrstekte kongereker

Frityrstekte kongereker er godt som forrett eller tilbehør til andre retter. Det tar ikke lang tid og er enkelt å lage selv
Surkål

Surkål

Pakker du surkål på tett glass og oppbevarer dem i kjøleskap så holder dem hele julen. Både rødkål og surkål skrev jeg om i fjor, men har blitt forespurt en mer illustrert forklaring