Nydelig kyllingsuppe. Dette er en snarlaget og nydelig suppe med få ingredienser. Har du kokosmelk i huset kan du glemme alt som heter fløte- og melkeprodukter
Man forbinder gjerne høsten med fårikål og grønnsakssupper. Kjør så suppen glatt med en stavmikser. Tilslutt tilsetter du Créme fraiche og smak til med salt
Etter mye god påskemat passer det perfekt med et suppemåltid, og oppskriften til Lise ga mersmak. Det finnes utallige varianter av kyllingsuppe å finne, og kyllingsupper er blant mine favoritter
Hjemmelaget Tomatsuppe kan ikke sammenlignes med tomatsuppe på pose. Det smaker mye bedre med hjemmelaget og jeg liker en litt tykkere konsistens på suppen enn du får på pose
Hvis du er glad i supper, så vil du elske denne hjemmelagde suppen med potet, løk og sopp. Jeg brukte også litt olivenolje til steking sammen med smøret, men dette er strengt tatt ikke nødvendig
tøm "vannet" av maisen og legg dem i en gryte sammen med potet, løk og olivenolje. når potetene er møre moser du suppen med en stavmikser til du får en fin pirre
Smak til med salt og pepper. Tilsett litt av vannet sammen med blandingen, slik at det blir en puré. Rør blandingen forsiktig i retten og smak til med salt og pepper om nødvendig
Tilsett kokosmelk, fyll boksen med vann og ha dette i også. Stek kyllingterningene med krydderet litt, i suppekjelen, før du tilsetter løk, hvitløk, purre og sopp
Kok opp og tilsett kokosmelk, smak til med salt, pepper og chilipulver og kylling i passende biter. 1 liten eller 1/2 løk2 fedd hvitløkLitt olje2 store gulrøtter1 -2 ss frisk ingefær5 dl kyllingkraft ellerbuljong og vannSaft av 1/2 appelsin1 1/2 dl kokosmelk1/2 grillet kylling eller2 stekte kylling fileterSalt - pepper1/4 ts chilipulver BrødkrutongerLøk og hvitløk finhakkes og får surre seg blank i en kasserolle. 1 1/2 dl kokosmelk
Ha det i en tykkbunnet kasserolle sammen med olivenoljen og la det surre på forholdsvis svak varme i noen minutter til løken har blitt blank og det dufter godt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.