Godt krydrede kjøttboller kan brukes i en tapas-buffè, som forrett, eller som kveldskos. Man kan krydre de med alle ulike kryder for å få variasjoner, og jeg synes de skal smake mye
Jeg elsker tapas. Vi har det ikke så ofte, for når man lager alt selv tar det rimelig lang tid. Nå er det vel akkurat ett år siden sist, så det var sannelig på tide med noe fingermat her igjen
Opprinnelsen til tapas er fra Spania der de fikk snacks til vinen eller cherryglasset. Tapas kommer fra det spanske ordet tapar som betyr å "dekke over" eller "dekke til"
Året som har gått har bydd på mange ulike matretter, og her har jeg laget en liten liste over topp 10 Tapas oppskrifter som jeg har lagt ut på bloggen gjennom hele 2013
Matbloggen Cupcakes og Tapas — Inspirerende oppskrifter
Som dere kanskje har fått med dere har jeg startet en ny serie med innlegg her på bloggen. TAPAS heter serien, og består av retter og oppskrifter som vi bruker på kjøkkenet
Fredag og tid for tapas her på bloggen igjen, Squash er en grønnsak jeg bruker mye og denne tapasen smaker nydelig , kombinasjonen squash og hvit geitost er perfekt
Vil du ha en sunnere helgekos. Da bør du prøve søtpotetchips. Disse er både enkle å lage, sunt og veldig godt som tilbehør, en del av Tapasbordet eller spise som snacks
Matbloggen Cupcakes og Tapas — Inspirerende oppskrifter
Disse små tortillaomelettene er laget i et muffinsbrett og gjør seg veldig godt til på tapasbord. Og om det blir noen til overs passer de også veldig godt som tilbehør i matpakken
Dette er en helt super tapasrett som faller i smak hos både store og små. Kyllingen blir svært saftig av å bli tilberedt på denne måten, og det gjør ikke noe om den blir stående i ovnen eller får hvile litt for lenge
Temaet for denne Månedens søtsak hos bloggen Søta saker er i mars muffins. Jeg tenkte det kunne være morsomt å delta med en oppskrift på muffins som ikke er søte , da det gjerne er søte muffins vi tenker på når muffins blir nevt
fyltesjampinjonger, de vekker appetitten – Nam. Det er mye væske i sjampinjonger, og hvis alt fordamper under stekingen blir de ikke så lekre å servere
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.