Serveres med enten tomat eller yoghurtbasert dip. For en liten stund siden så jeg 4 stjernes middag der han stortingsrepresentanten fra venstre som er fra India laget mat
Det indiske kjøkkenet har så mye godt å by på når det kommer til unike sammensetning av krydder. Matbilder fra turen til Brasil og Argentina kommer også snart)
Jeg har vært veldig glad i indiskmat i mange år. Etterhvert har det sneket seg inn noen nye kryddersorter i hylla mi, og plutselig var det ikke så mange nye ting jeg trengte til å lage enkelte indiske retter fra bunnen av
Kyllinglår, tomater og macadamianøtter. Restemat. Matboks med kylling og masse hjemmelaget pesto. Kjempe god middag med svin indrefilet, hasselbakt potet, ovnsbakt tomat, kokt brokkoli og soppstuing
Denne oppskriften kommer opprinnelig fra Trines Matblogg. HEIDI'S MATKROK. 5 dl matfløte - eventuelt kokosmelk (som jeg sverger til). 5 dl matfløte - eventuelt kokosmelk (som jeg sverger til)
En indisk curry med masse gode smaker som er tyknet med mandler og valmuefrø. 2 dl matyoghurt. Lammelår med ovnsbakt fennikel, rødbetebulgur og sjysausGarlic naan uten gjærIndisk fiskegryte med tomat For 2 personer Tidsbruk ca. 2 dl matyoghurt
Her følger oppskrift på vegetariske indiske blomkålsfrikadeller. Blomkålsfrikadellene er raskt laget, og de smaker godt med ris, yoghurtsaus og mangochutney til
Kommentarer
cecilie eide
Helt grei på smak, ble litt mye løk og paprika for meg og typen. Tror ikke det er noe jeg kommer til å lage igjen
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.