Mine Favoritter

Mine Favoritter

  • 12 Oppskrifter
Mine Favoritter
Hvit dame med makronbunn og bringebær.

Hvit dame med makronbunn og bringebær.

En av mine kaker som jeg har laget flere gangerKaken er trukket i marsipan, som jeg har farget hvit. Hvit dame med makronbunn og bringebær
Glutenfri sjokoladekake (uten nøtter)

Glutenfri sjokoladekake (uten nøtter)

Om noen dager blir Lisa 10 år gammel og det skal feires. Denne bursdagskaken tar hensyn til både bursdagsbarnet med cøliaki og venninnen med nøtteallergi
Hermetiske plommer

Hermetiske plommer

Å hermetisere plommer er svært mye enklere enn man skulle tro. Er du slik som meg, som liker å lete frem de friske syrlige smakene på vinteren
PLOMMESYLTETØY

PLOMMESYLTETØY

For noen dager siden fikk vi en stor pose med plommer fra naboen. Nå har plommene blitt til kjempe godt plommesyltetøy
Fiskesuppe med torsk og reker

Fiskesuppe med torsk og reker

I forrige uke var på kurset "Fiskesprell" for mat & helse lærere i grunnskolen. Der laget vi utrolig mye god sjømat, og jeg har nå et stort utvalg kjempegode oppskrifter å velge mellom

Glutenfri Banankake, og kosedag

For en fantastisk vinterdag, ja her i Oslo er snøen liggende på bakken, det er minusgrader,. og solen skinner
Muffinslue

Muffinslue

 Lillesøster har fått seg muffinslue, så søt at. Strikket i Lanett på pinne 2,5 og 3,5. Oppskriften finner dere her hos Stinemor - Små øyeblikk
Urtebrød med parmesanost

Urtebrød med parmesanost

 (Oppskriften er til 2 brød)5 dl lunkent vann5 ss olivenolje50 g gjærca 1 kg speltmel (eller hvetemel)2 ts havsalt3 finhakkede fedd hvitløk2 dl urter (f
Riskrem med jordbærsaus

Riskrem med jordbærsaus

God kveld kjære lesere. Da er jeg tilbake i hverdagen igjen, godt er det. Det har blitt mye mat og mye søtt denne ferien, skal bli godt å komme tilbake til normalt med moderate mengder mat og søtsaker

Plommepai

1. Smuldre margarin og mel. Bland i melis og kesam og kna sammen til en smidig deig. 2. Kjevle deigen ut og kle en 26 cm paiform
plommepai

plommepai

IngredienserPaibunn. 60 g myk margarin2 ½ dl hvetemel1 dl melis100 g kesam original, 8 % Fyll. 1 l plomme1 ½ dl sukker2 stk egg2 dl matfløte2 ts vaniljesukkerFremgangsmåteSmuldre margarin og mel
Plommesyltetøy

Plommesyltetøy

Jeg husker plommesyltetøyet fra min barndom, litt for mye kokt med masse sukker - kan ikke si jeg syntes det var godt, nærmest en plage å få på maten