Derfor har vi i dag brent til å laget Aioli med kesam. Vi elsker å grille om sommeren og det er morro å variere tilbehøret spesielt da man har et ganske klassisk tilbehør, nemlig bearnais sausen
De fleste ferdigkjøpte aioli inneholder hvitløk, noe som for oss med IBS ikke alltid er like greit. Synes du aiolien blir for tykk, kan den tynnes ut med litt vann
Egg og olje bør ha romtemperatur før du starter, dette er med på å forhindre at det skiller seg. Å lage aioli selv er slett ikke så vanskelig, og smaker svært mye bedre en den du kjøper i butikken
For noen uker siden lagde jeg tilsvarende burger til noen venninner av meg som kom på middagsbesøk. Jeg lager en lik versjon, nå med litt andre ingredienser på tilbehørtallerknen
Perfekte både med pålegg til frokost eller som snacks på kvelden. Oppskrift på lavkarbo knekkebrød (ca 30 stk). Stekes på 160°C i varmluft og 180°C i vanlig ovn i ca 1 time
Siden har jeg nytt hjemmelaget eplecider på kveldstid. Hagen vår bugner av modne epler om dagen og Sally satte meg på idèen fermentert cider, hurra for henne
I dag står lasagne på menyen. Jeg har laget denne lasagnen samtidig meg toro lasagne, å de tar eksakt like lang tid å lage, så ingen grunn til å si at hjemmelaget tar lengre tid
Idag er det Lasagne dag her i huset så nå holder vi på å lage det til middag, men siden det er søndag og helg så kommer en oppskrift på Tiramisu - en farlig god dessert
For de som går på lavkarbo. Mange ideer å prøve seg på dere, men til oppskriften. Klem vannet ut av gelantinplatene, smelt dem på lav varme sammen med fire spiseskjeer vann
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.