Egg, sukker og vaniljesukker piskes til eggedosis. Det er nesten så jeg ikke trenger å spørre hvilken kake de ønsker til bursdagene sine, for svaret har alltid vært gulrotkake
Bland sammen olje, de to typene sukker og egg til en tykk røre. vaniljesukker, mel, kanel, bakepulver, natron, salt, ingefær, muskattnøtt og nellik tar du i en annen bolle
Søndag ville dere at jeg skulle bake Gulrotkakemuffins - uten helsekostprodukter. Jeg tok meg friheten til å lage en gulrotkake, men den kan så klart lages i muffinsformer også
Pisk egg og sukker luftig og rør inn revet gulrot. Denne gulrotkaken er enkel å lage, den smaker supergodt og blir bare enda bedre av å stå et par dager i kjøleskapet
Sukkerfri, glutenfri og melkefri -. Den er uten kakemiksen noken skulle tenke på det. Gulrotkake er mange sin favoritt, og her er en variant som man kan lage på få minutter
Kaken uten glasur Kaken med glasur. Pisk egg og sukker til eggedosis. Dette er oppskriften på "den klassiske gulrotkake", som i tillegg er helt melkefri dersom du velger å ikke toppe kaken med gulrotkakeglasurenPersonlig elsker jeg denne kaken
Visp egg og sukker til en luftig og lett eggedosis. 3 dl sukker. 1 ts vaniljesukker. 2 ts vaniljesukker. 1. Til denne oppskriften trenger du en langpanne 20x30cm og sett ovnen på 200 grader
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.