Disse baileyscupcakesene var utrolig gode. Jeg er stor fan av kaffe og baileys, og disse sjokolademuffinsene med baileyssjokoladeglasur var en stor hit hos meg
Kok opp bringebær, sitron skall og jus, sukker og vann, la koke noen minutter. Planen var altså å glasere hele sidene, event kan du la moussen boble ut som den vil,
Spre utover. Tilsett tilslutt melblandingen og miks i ca 3 minutter til alt har blandet seg godt. Tilsett tilslutt melblandingen og miks i ca 3 minutter til alt har blandet seg godt
18 minutter. Denne deilig kaken fant jeg oppskriften hos denne bloggern. eggehvitter3 dl sukker1 pakke Ritz-kjeks (knuses i småbiter med en kjevle)1 ts bakepulver1 ts vaniljesukker1 liten boks valnøtter (hakkes)hjemmelaget vaniljekrem (eller en pakke fra TINE Piano)1/2 beger med crème fraîchebær/frukt2 plater TroikaSlik gjøres det
Idag har jeg prøvd ut en ny oppskrift. Ha tilslutt i sirup og karamellsaus. Den er inspirert fra siden til " Ingelins kaker " , men jeg har gjort min egen vri med den
ta den ferdig stekte bunnen ut av ovnen. stekes i 15 minutter. stek kaken ytterligere i 15 minutter. mmm. den perfekte hverdagskaken for oss som er avhengig av en liten dessert etter middag