Denne retten ble til en sen ettermiddag hvor vi ikke helt visste hva vi skulle spise. Med utgangspunkt i en annen oppskrift, Quorn tikka masala, tilberedte vi en deilig restegryte med det vi hadde tilgjengelig i kjøleskapet
God helg kjære mine blogg venninner ♥ Så glad for dere som følger meg trofast,mange av dere har fulgt meg fra min ringe begynnelse for 2 år siden i juni 2011
Elsker å lage ting som man vanligvis pleier å kjøpe selv. Derfor letet jeg frem en oppskrift fra bloggen Cupcakeproject på hvordan man lager hjemmelagde Ritz-kjeks, eller "Ritz Crackers", som det vel egentlig heter
I dag kommer en oppskrift på kjøttboller som er en gjenganger hos oss når vi har selskap. Nesten ved hvert eneste lag ender dette opp med å bli vinneren på buffeten
Høsten er ei fin men travel tid, for det er modne frukt og bær overalt. Og det lønner seg å ta seg tid til litt safting, så har man noe godt å kose seg med gjennom den lange vintern
Når jeg ser fine faste epler i butikken får jeg alltid lyst til å lage eplesyltetøy. Eplesyltetøy kan variers på utallige måter og smaksettes slik man helst liker det
Denne gelèen lager alltid min mor,og alle barnebarna elsker "bestemorgelèen"men i år fikk jeg de røde stikkelsbær hos henne for å prøve meg på gelè jeg og
I min barndom fikk jeg en gang smake noen kjempegode peppermyntekuler hos ei venninne. Jeg var kresen som barn, likte nesten ingenting og pirket i maten, MEN disse peppermyntekulene falt jeg for
Jeg tenkte jeg skulle fortelle dere hvordan jeg lager noen av mine retter. Det finnes så mye god mat der ute i den store verden, og ofte er det enklere enn det høres ut som