Tilsett eddik, ripssaft og/eller eplebåter med skrell, litt sukker hvis det virker for surt. Både eddiken, ripssaften og eplene tilsettes for å bevare kålens farve, og gjør også at den mørner raskere
Eg hadde funne ei flaske ripssaft i frysaren. I l vatn1/2 dl ris grautris (eller anna/restar)1/2 pk svisker1 dl mjølk2 ts kveitemjøl3/4 dl ripssaft1-2 ms sukker2/3 dl fløyte eller rømme1. 3/4 dl ripssaft
solbær eller ripssaft). solbær eller ripssaft). Jeg og min samboer var ute å spiste på restaurant Fjord her om dagen, en restaurant som har deilig sjømat
♦ Mos blandingen i en sil og press ut saften i en bolle – jeg fikk ca 300 g ripssaft og beregnet altså gelatin ut ifra dette. ♦ Ha bær og vann i en kjele og kok på middels varme, «putrevarme» i ca 25 minutter ♦ Mos blandingen i en sil og press ut saften i en bolle – jeg fikk ca 300 g ripssaft og beregnet altså gelatin ut ifra dette
Tilsett eddik, ripssaft og/eller eplebåter med skrell, litt sukker hvis det virker for surt. Både eddiken, ripssaften og eplene tilsettes for å bevare kålens farve, og gjør også at den mørner raskere
800 g sukker per liter silt ripssaft. 800 g sukker per liter silt ripssaft. Mamma har vært ute i hagen og plukket masse rips, så vi bestemte oss for å lage ripsgelé
Tilsett eddik, ripssaft og/eller eplebåter med skrell, litt sukker hvis det virker for surt. Både eddiken, ripssaften og eplene tilsettes for å bevare kålens farve, og gjør også at den mørner raskere
Tilsett eddik, ripssaft og/eller eplebåter med skrell, litt sukker hvis det virker for surt. Både eddiken, ripssaften og eplene tilsettes for å bevare kålens farve, og gjør også at den mørner raskere
I tillegg har eg i solbærsaft, men du kan også bruke husholdningssaft eller ripssaft. Kalkun er det mest populære å servere på nyttårsaftan, i følge Prior sin statistikk
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.