Med revet parmesan og gulrot i deigen ble dette rett og slett noen realt god kjøttboller. Etter mitt skjønn finnes det lite som er mer tilfredsstillende enn en porsjon medkjøttboller
Kjøttboller. Riv parmesanen på fint rivjern og ha i kjøttfarsen sammen med salt og pepper. Disse kjøttbollene er proppet med smak og passer ypperlig på pizza, i pastaretter, i salater og i gratenger
Kjøttbollermedparmesan Save Print Gode kjøttboller til tapas. Skikkelige gode og saftige kjøttboller som er perfekt å servere sammen med en god tomatsaus
Riv parmesanen på fint rivjern og ha i kjøttfarsen sammen med salt og pepper. Finhakk vårløkene og bland sammen med egg og karbonadedeig med deigkrokene til mixmasteren
Kjøttboller. Kjøttbollene lages ekstra store, og fylles med ost-de blir saftige og gode. Ha kjøttdeig/karbonadedeig i en stor bolle sammen med sennepen og krydder/urter, brødrasp, egg og salt og pepper, samt den avkjølte løken
Start med å hakke opp alt som er hakkbart. Men så er det denne potensielle melkeintoleransen min da som skal testes for tiden, så da ble det spanske kjøttboller på meg idag
Er du innom for middagstips har eg en ny og knallgod oppskrift til dere, greskinspirerte kjøttbollermed fetaost og oregano, servert med tatziki og rotmos
Form kjøttboller i hånden med en skje, og stek dem i en stekepanne til de får en stekeskorpe. Synes du den blir litt for tykk, er det bare å spe den med litt vann
Kjøttboller er godt, enten du lever lavkarbo eller ikke. Kjøttbollene er fylt med fetaost, men du kan sikkert bruke norvegia eller andre ostetyper hvis du foretrekker det
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.