Som mange av dere vet - 10. 10. 10 sluttet jeg å spise kjøpegodter. Jeg er fremdeles kjøpesnopfri. Desto lykkeligere blir jeg når det (en sjelden gang) dukker opp hjemmelaget godis, som jo dessuten er mye bedre og mer tilfredsstillende
Så var jeg hjemme igjen etter tre herlige ferieuker i Øst-Europa. At det allerede har blitt sensommer har jeg ikke helt klart å skjønne enda, men det skal da bli godt med hverdag og rutine igjen
Vi er allerede i November, alle sammen. Kun eg som ikkje klarer å henge med. Tida flyr virkelig forbi. Når eg sjekka tilbake i akrivet mitt så såg eg at eg har heilt glømt oppskrifts- oppsummeringsinnlegga
To lettsaltede svineknoker i en stor kjele. Dekkes med vann og kokes i 3 timer med 1 ss pepper og 3 laurbærblader, Dette danner grunnlaget for den hysterisk gode kraften som jeg skal belønnes med
Det finnes luksus, og det finnes luksus. Denne oppskriften, løftet skamløst fra Nigellas aller første billedløse bok, er egentlig skrevet med tanke på å bruke ferske kamskjell rett fra fiskehandleren
“Tom yum” er opprinnelig thai og betyr sterk og sur, og må ikke forveksles med “sweet & sour”. Det er en kraft eller buljong laget på chili, hvitløk, lime og sitrongress
Nå har jeg lagt ut mange av mine kjære og gode oppskrifter, som jeg har bilder til ✿⊱╮✿⊱╮flere oppskrifter og bilder kommer etter hvert -og jeg har igjen noen godbiter på lur ღ ღ ღ Her er min 3 retters ynglings'meny ღ
Kamskjell med parmesan og parmaskinke. Jeg har fått tilsendt en parmesan fra Parmigiano Reggiano og en parmaskinke i forbindelse med den internasjonale Parmigiano Reggiano-natten 25
Da var det fredag igjen og klart for tapas. Denne ukas tapas er mitt forsøk på å gjennskape Planet Hollywoods brokkoli fritters,og skal jeg være ærlig var mitt forsøk særdeles vellykket
Idag lager jeg skalldyrsuppe. Denne passer likegodt som forrett som til hovedrett. Jeg spurte rundt i familien om noen hadde tenkt å spise reker denne uken, og om jeg kunne få skallet når de var ferdig