Hakk eggene og finhakk løken. Rens fennikelen og skjær den i tynne skiver (bruk en skreller). Bland alle ingrediensene sammen og smak røren til med sitronsaft, salt og pepper
Beregn ca 500 - 600 gram mat per person, inkludert tilbehør. Cirka halvparten bør være fisk/kjøtt. Sett opp en liste og beregn hver rett, men husk at noe er mer populært enn andre ting
Disse kjøttbollene kan lages til tapas eller nytes som de er. Dette var middagen vår i går. Har laget spanske kjøttboller en gang før, men denne gangen kunne jeg kjenne på smaken at dette ikke bare smaker vanlige kjøttboller
Tertene passer fint på et koldtbord, når man serverer tapas, som en velkomstrett eller til snacks. Matbloggsentralen og Tind har utfordret oss på å finne på nye og fristende måter å benytte spekevarer på
500 g kjøttdeig1 løk1 stort egg2 ts sitronsaft1 ts spiskummen1 ts garam masala1/2 ts kajennepepper2 ss finhakket persillesalt/pepperVarm 1 ss av olivenoljen i en kjele på middelsvarme, tilsett hakket løk og hvitløk og la dtte surre i 5 min under konstant røring til løken er myk, ta kjelen av varmen og avkjøl løken
1. Varm opp melk til den er fingervarm, ca. 37 °C. Smuldre gjær i melken. 2. Ha olje, salt, sukker, og det meste av hvetemelet (hold igjen litt mel til utbakingen) i en bakebolle
Stek på 190 grader i 10-15 min, eller til de er gjennomstektPasser som tapas/smårett eller med pasta eller noe annet du synes er godt til middagKjøttbollene serveres rett fra ovnen eller fryses før og varmes opp før servering igjen 500 g kjøttdeig