(English below)Denne sjokoladekremen ble jeg skikkelig, skikkelig fornøyd med. Marius hadde jo bursdag her for litt siden og da komponerte jeg denne da jeg lagde min Cookies & Cream Cake (se bilde under og oppskrift HER)
Må vel si at min kake ikke ble like flott rundt, for hadde ikke en sprinkelform til å ta av kanter på men kun en silikon form, så da måtte jeg innprovisere litt for å lage en ring rundt kaken
Vend eggehviten forisktig inn i mascarponeblandingen. 2-3 sp kakaopulverTa frem en form som er ca. 25X25 cm eller passe størrelse i forhold til sukkerbrødet. 25 cm eller passe størrelse i forhold til sukkerbrødet
Til åpningen av kjøkkenet laget jeg derfor en kombinasjon av de begge. Server kaken og nyt smaken. Denne oppskriften på sjokoladekake er uten melk, om du bytter ut suksesskremen med en type frosting eller fyll uten melk, vil den også passe for de med melkeallergi
Jeg er vel ikke den eneste bloggeren som er inspirert av Gry Hammer og de andre damene i Wicked Mums for tiden, men jeg må si det har åpnet seg en ny og spennende verden etter jeg begynte å lese om tradisjonskost
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.