Usatid. 23. 42 - Hipp hurra for litt ekstra sunt fett i form av sunnere godsaker. Ditta blei Lørdagskosen - eg, Terese og Christina har virkelig kost oss med dissa ståande framme i kjøleskapet heile dagen - og vips vart det tomt
Det er mektig, men kjempegodt. Hvorfor lage sin egen sjokolade. Vell, de fleste sjokolader inneholder melk, noe som gjør at jeg for min del ikke kan spise
Server karamellene sammen med resten av julegodteriene eller gi dem i gave til en god venn. Så hvorfor ikke nyte julen uten alt for mye dårlig samvittighet og bare kose seg
Jeg lovte flere slag julekonfekt på rappen - her kommer enda en oppskrift. De er lette å lage, og egner seg også godt for de aller minste kokkene, siden kulene trilles av en kald og medgjørlig deig
Det er spennende å teste nye oppskrifter. Bloggen "Opp ei trapp og inn ei dør" fristet hemningsløst med smakskombinasjonen sjokolade, peanøtter, karamell og crispy cornflakes
Legg de i kjøkkenglass eller lignende og gi bort som en julegave. Hjemmelagde fløtekarameller er ypperlig å lage til jul - så enkelt og så utrolig godt
Mmmmmm, ja, dette var igjen utrolig godt, selv for sukker-junkies. Marsipanen er ikke hvit, fordi jeg malte mandlene med skall, ren latskap, men like godt
Mikset litt fra gamle oppskrifter og litt fra bloggen til Mjuugli som har sååå mye godt. Når jeg er vellykket på kjøkkene er det første jeg gjør å blogge om det
Ingredienser. 500 gr melis. 1 eggehvite. 5 dråper peppermynteolje (fås på apoteket). 1/2 dl fløte. 1 knivsodd tragant (kan utelates, men gir en smidig masse
250 gram sjokolade (jeg har brukt mørk, men det er godt med lys også)90 gr. Da har jeg endelig satt meg til for å gi dere oppskrifter på konfekt som jeg har lovet
Her kommer enda en tutorial på konfektlaging. Det er så moro. Oppskriften lyder. 150 gr. kremfløte30 gr. glucose (fås på apotek, men kan erstattes med hvit sirup som fås i Sverige)-kokes til massen holder 115 grader500 gr