Hello India, ligger inne i Okpo. Middagen her på Hello India, var fantastisk, Jeg bestilte meg Special Punjabi Tikka, fantastisk godt, og meget eksotisk servert
Varmende, spennende med østens mystikk. Langtidsstekt mat er sååå godt og praktisk. Du bruker bare litt tid på forberedelsene og så fort du setter formen i ovnen har du et par timer fri til å gjøre akkurat det du vil
Det indiske kjøkken er hybrid, ikke bare finner du variasjon i kjøtt, fisk, ris retter, brød og chutneyer, men også et meget stort utvalg i linser og bønner
Derfor tok Amund sammen med noen utvalgte IPA, ferden til Huk på Bygdøy, for å snakke og smake India Pale Ale i denne andre episoden av » Amund smaker Øl »
Full av herlige smaker og farger, lettlaget, sunn og næringsrik. Perfekt vintermat. Porsjonen er nok til to sultne voksne, med en god lunsjporsjon til dagen etterpå
En liten smak av India. 16. 03. 2015 kl. 17. 01 i. mat. Ingen kommentarer. Indiske smaker har dessverre ikke funnet veien til mitt hjerte, men man skal møte nye oppskrifter med et åpent sinn
Svart pepper antas å stamme fra India og er svært populær i Kina. Det kinesiske navnet, HEI hújiāo (黑 胡椒), betydde opprinnelig noe sånt som "fremmed pepper"
naan brød er indisk og kommer opprinnelig fra nord-india. det passer perfekt til for eksempel klassikeren tikka masala og korma som også kommer fra india
Selv om jeg ikke har vært i india, har jeg smakt mye spennende indisk mat på Fiji. For lenge siden var størstedelen av befolkningen på Fiji nettopp indisk, og selv i dag er det mange indere på Fiji
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.