grønnkål med quinoa, bønnerogspeilegg. Sunn ogproteinrikmiddag. Ingen kommentarer. Dagens middagtips er grønnkål med quinoa, bønnerogspeilegg som er en sunn, mettende og kjempegod middag
Gryte med hvitebønnerog krydret pølse (Sucuklu kuru fasülye). olivenolje, tomatpure oghvitebønner. Tyrkerne kan sin kuru fasulye – en gryte av hvitebønneri tomatsaus som er så populær at den gjerne fremheves som Tyrkias nasjonalrett
I dag har jeg laget quesadillas kun med godt krydret tomatsaus, bønnerog ost selvgølgelig, med en nydelig salat som tilbehør så dette ble faktisk en vegetarrett som også er glutenfri
Av ogtilblir selv matbloggerelittlei av matlaging. Da er dette en oppskrift jeg ofte tyr til. Det eneste som krever littinnsats er å hakke hvitløkogbasilikumog røre det med currypasta ogolivenolje, men har du foodprosessor så går jo det relativt raskt
Pasta ogpølser er mat som barn liker, og denne pølseformen her er ikke noe unntak. Formen er lettlaget og er en god hverdagsmiddag, lager du dobbelt porsjon blir det litttil overs til kvelds også
Denne oppskriftengir en solid porsjon og bakte bønner kan fryses ned mindre porsjoner. Vi har en spesiellleirgryte, tierra negra™, fra Sør-Amerikaog den har stått relativt ubrukt i flere år
Her kan du selvsagt erstatte grillpølsene med noen gode pølser fra slakteren, tilsettelitt løk ogbiter med sylteagurk før du ruller så har du en god innbaktvoksenpølse
Del rødløken ifine båter og la den surre til den er myk ilitt smør/olje på stekepannen, ta skinnet av pølseneog del de ogsåibiter, tilsettpølsebiter, og la de surre sammen med løken i stekepannen
Snurr en deigpølse rundt hver grillpølse, og legg på bakepapirkledtesteikebrett. I helga hadde vilillesøsteraoglillebrorentilHenrik på overnattingsbesøk
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.