Tilbehør Nypoteter kokt møre ogderetter surret i en panne med smør, hakket hvitløk og soltørket tomat Brokkoli og kokte gulerøtter Agurksalat og rømme Eventuelt litt smeltet smør som saus
Jeg hadde tatt opp laks og god fiskepudding fra fryseren i går kveld, så da var det bare å sette fantasien i gang og komponere noe godt av det jeg hadde for hånden
I denne fiskeformen er det bare helt enkle ingredienser som du vanligvis har i matskap og kjøleskap. Skrell potetene og del i litt tykke skiver, hakk hvitløken, kutt opp selleri og fenikkel, og skrell og skjær løken i skiver
Fritert fisk er kjempegodt På bildet over, ser du "fish and chips", engelsk gatemat som tradisjonelt lages av hysefileter, men du kan bruke sei, torsk eller brasme også
Sammen med en valgfri fiskefiletog noen agurkskiver var det bare enda bedre. Jeg er sikker på jeg kan gomle råkostsalat og denne dressingen til det tyter ut av ørene mine, for dette smakte godt
Torskrygg i ugn med pepparrotsmos. Att få en perfekt tillagad fisk behöver inte alls vara svårt bara man tänker på att fisk har kort tillagningstid och att tillagningen även fortsätter efter att fisken tagits bort från värmen
Legg deretter en teskje smør på, sitron, squash, purreløk, paprika, asparges, salt og pepper. ♥ Vask og skjær en søtpotet i mindre biter, kok til mør ogmos med en stavmikser
Bruker du fiskerester for å gi smak til basen, så er det OK, men tenk på at alt skal moses med mixer, så skinn og ben og annet vi ikke vil spise må ut før du bruker stavmixeren
Legg deretter tomat- og løkskiven over fisken igjen, etterfulgt av basilikumsbladene. De som kjenner meg, vet godt at jeg ikke er noe glad i sjømat, men denne retten vil jeg gjerne har mer av
Nå bugner det av høstens rotgrønnsaker i butikkene, derfor var det bare å lesse på med ulike beter (gul ogchioggia), gulrøtter, sukkererter og noen poteter
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.