Mine Favoritter

Mine Favoritter

Marrokanske kjøttboller m/ couscous

Jeg serverer mine kjøttboller med pitabrød som er dyppet i olivenolje og koriander. Tenkte jeg skulle starte uken med en middagsoppskrift
Spanske kjøttboller

Spanske kjøttboller

Disse kjøttbollene kan lages til tapas eller nytes som de er. Dette var middagen vår i går. Har laget spanske kjøttboller en gang før, men denne gangen kunne jeg kjenne på smaken at dette ikke bare smaker vanlige kjøttboller
Massaman curry med oksekjøtt

Massaman curry med oksekjøtt

Også med mine egne justeringer. Jeg har vært mye i Thailand, landet med så gode curries at du glatt ofrer snørr og tårer fremkalt av de store mengdene chili
Blåskjell Med Asiatisk Vri

Blåskjell Med Asiatisk Vri

Jeg elsker blåskjell i alle varianter og bruker det mye. Det er billig mat og kan lages i et uttall varianter
Mjuuugly's Thaisuppe!

Mjuuugly's Thaisuppe!

Jeg savner Thailand hver eneste dag og jeg har lagt min elsk på Thaimat og Asiatiske smaker, og på den måten bringer maten meg på et vis tilbake til smilets land flere ganger i uken
Pakistansk Linsegryte

Pakistansk Linsegryte

Denne retten smaker nydelig. Det har vært en utfordring å få skrevet den ned, men nå håper vi at smaken er fanget

Bulgurpilaff

Bulgurpilaff er en enkel og god rett som passer godt il røykt fisk, kylling, spekemat og grillmat. Du kan også blande inn stekt kyllingkjøtt i strimler
Moussaka

Moussaka

Kjøttsaus. ca. 500 g kjøttdeig. eller lammekjøtt. 2 ss smør. 2 løk. 1 grønn paprika. 2 ts salt. 3/4 ts pepper. 3/4 ts oregano
Linsesuppe Masoor Dal

Linsesuppe Masoor Dal

I dag stod det linsesuppe på menyen, og det var utsolgt før kl. 12. Ingenting er bedre for oss som lager maten at folk kjøper og er fornøyde
Samosa

Samosa

Ingredienser4 PORSJONER400 g kjøttdeig1 liten løk2 fedd hvitløkSaften av en halv lime1 ts brunt sukker2 ts kumminsalt og pepperEt halvt flak filodeig per samosa1 egg til penslingDressing1 boks creme fraiche lett2-3 ss nøytral olje0,5 potte koriander2 ss akasiehonningSaften av en halv lime0,5 ts mynte eller ingefær1 rød chili med frøSlik gjør du
Afghansk kylling med ris

Afghansk kylling med ris

Denne retten stammer fra Afghanistan, og det er Zobeida hos oss som har vært kjøkkensjef. Igjen blir det en ny variant av ris
Indisk Kyllinggryte

Indisk Kyllinggryte

Denne retten ble servert til sultne eksaminatorer og sensorer på Norskprøvene mandag kveld. Det ble mange lovord dagen derpå, og oppskriften fortjener vel da en plass i bloggen