Det er sikkert mange som har god tilgang til elgkjøtt nå som elgjakten er i gang. Jeg liker ikke tanken på å drepe dyr, men å få litt kjøtt av en jeger eller kjøpe elgkjøtt på supermarked er greit for meg
Focaccia brød er noe de aller fleste liker. For de kresne holder det å kun strø salt og olje på toppen, mens for andre kan det være godt å strø litt spennende smaker på toppen
Halvgrovt brød med solsikkekjerner. "Gjenåpner" bloggen med en deilig brødoppskrift. Dette er et veldig godt brød, passe grovt, og minner litt om kneipp
mandag 9. januar 2012. Pølsegrateng med ostesaus. Pølsegrateng er en favoritthverdagsmiddag hos oss. Ungene, både våre egne og andres, spiser gjerne flere porsjoner, noe som er en sjeldenhet hos våre barn iallefall
Hjemmelaget potetmos. Det er kanskje ikke nødvendig å legge ut oppskrift på potetmos, men for mange er det fortsatt sånn at potetmos, det kommer kun som pulver i en pose
Ideen til dette fikk jeg hos Bjørnar som laget slike til Lisabet`s dåp. Veldig greit om du skal ha gjester, da kan du kryddre litt forskjellig på hver "focaccia muffin" slik at alle finner noe de liker
Jeg pleier å lage grove knekkebrød, men mamma foretrekker de lykkelige. Forskjellen er bare at de inneholder valnøtter og honning og den sammalte hveten skal egentlig erstattes med grov rug
Focacciabrød med hvitløk og rosmarinolje7 dl vann lunket eller kaldt½ pakke gjær (tørr eller fersk)1 ss sukker eller honning1 ts salt1 kg hvetemel1/2 dl olivenolje eller rapsoljeHjemmelaget hvitløk og rosmarinolje2 ss rosmarin tørket eller fersk3 fedd hvitløk1/2 dl olivenolje eller rapsoljeMaldonsalt eller havsalt Hvordan lages deigen
Tom for idéer til barnebursdagen. Jeg lover at disse vil falle i smak. Saftige Focaccia muffins med pølsebiter og oregano smaker godt for liten og stor
Når jeg hører om kneipbrød tenker jeg at det er et kjipt og billig brød som ikke er særlig sunt. Dette brødet er derimot like sunt som annet grovbrød og ville fått fire skraverte ruter på grovhetsskalaen
Det er problemer med kameraet mitt for tiden, så jeg bruker nå det jeg har liggende av bilder. Heldigvis har jeg mye forskjellig, som denne digge, supersunne burgeren jeg har laget mange ganger